Automate your Marketing
with Womplify




 
BUTIK PENGANTIN/PAKEJ PERKAHWINAN/BUSANA PENGANTIN /
DEKORASI PELAMIN/BUTIK PENGANTIN DI GOMBAK/BUTIK




By: D Ratu Bridal Kuala Lumpur

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Nov-2010 02:52 Email | Share | | Bookmark
Majlis Bertandang Afifi & Liza @ Kg Laksamana

Fuiiiiihhhhhh sempoinyer pengantin dan sekepala jer ngan we all. Myb umur pengantin sama jer ngan umur pemilik DRB.. so layan lah ngan diorg nie mmg best.

Fitting baju lagi 3 hari sebelum majlis... coz pengantin sibuk menguruskan majlis belah perempuan di Johor...
Kalau saiz pengantin biasa takper lah...nie kurussssssssss sesangat.
So agak major alteration diperlukan utk baju pengantin. Kenalah buat dgn teliti tapi kena cepat coz majlis dah sgt dekat.

pelamin pasang awal... atas persetujuan dan permintaan pengantin. Mlm khamis.. sedara mara lum sampai lagi .. pelamin dah siap tersergam.

Jaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz









sebarang pertanyaan bleh terus hubungi DRB
email : d.ratu.bridal@gmail.com
tel : 013-6070 393 (nur wafa)



Monday, 8-Nov-2010 02:49 Email | Share | | Bookmark
Sejarah Terukir Buat Jamie & Fadzrul

Pertama sekali kami bersyukur kepada ALLAH s.w.t yang memberikan seribu satu rahmat buat kami dan pengantin. Biarpun pengantin mengalami pelbagai peristiwa yang menyayat hati namun tetap tabah mengharungi. Dan kami tidak henti dan tidak sesekali merasa jemu atau kecil hati dgn apa yg berlaku. Kami jua redha dan pasrah dengan jalan yang ALLAH tetapkan buat kita semua.

Doa kami buat Jamie & Fadzrul semoga ALLAH sentiasa memayungi keselamatan & kesejahteraan kepada rumahtangga yang dibina ini. Semoga dikurniakan rezeki slp berumahtangga sentiasa berterusan dan diberikan anak2 yang soleh serta solehah. Didoakan jua dgn ikatan kasih yang yang terbina kekal ke akhir hayat dan bahagia.

pelamin pengantin nie kami sempat snap 2 keping jer.. pastu family pengantin dan serbu pelamin utk duduk2 dan belek2 pelamin.. so takder byk koleksi utk dikongsikan. Nnt kalau ada rezeki DRB nak paw kat photog pengantin.. oritee

Pakej Perkahwinan Ratu Sehari dari D Ratu Bridal House
- Baju Sanding Ekslusif Lelaki & Perempuan
- Baju Nikah Lelaki & Perempuan
- Dress Potong Kek & Tuxedo
- Baju Persalinan Legga , Kimono & Jawa
- Aksesori pakaian ( veil, crown, kasut, tudung, set samping, dokoh. ect...)
- Makeup Nikah
- Makeup Sanding
- Dekorasi Pelamin
- Dekorasi Kamar Pengantin


sementelah tu jommm layanzzzzzzzzzzz


Jenis Pelamin : Roman Pillar Dalam Rumah
Tema : Purple






dekorasi bilik tidur : simple & sweet coz ruang agak terhad
tema : purple










SEBARANG PERTANYAAN sila berhubung dgn DRB melalui :
email : d.ratu.bridal@gmail.com
tel : 013-6070 393 (nur wafa)


Wednesday, 3-Nov-2010 07:10 Email | Share | | Bookmark
Dekorasi Pelamin 1 Panel -Majlis Bertandang Niesa & Am

Tema : Pink & Peach
Pelamin: Pillar dalam rumah







Monday, 1-Nov-2010 06:58 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan Syikeen & Angus Ogilvy @ Swiss Garden Hotel

Horeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy .. SAH.. SAH.. SAH ucapan saksi mempelai
Dah sah sekarang so entitle sebagai Syikeen Ogilvy. Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Nurul Asyikeen & Angus Ogilvy semoga bahtera yang dibina kekal ke akhir hayat. Team DRB mendoakan semoga dimurahkan rezeki dan memperoleh cahayamata comeiiiii comeeeiii belaka nanti ya.

Element keberanian pada majlis pernikahan dipilih untuk menghasilkan mood outstanding kepada pengantin. Pemilihan kombinasi merah + putih + hitam dan pencahayaan dari chandelier + spotlight membangkitkan keyakinan apabila berada di atas mini pelamin ini...

Majlis : Pernikahan
Lokasi : Swiss Garden Hotel
Date : 30.10.10
Pelamin Nikah : Pillar Roman Berkonsepkan Gotic

Jooommmmmmmmm layanzzzzzzzzzzzzzz jer lah


before pelamin dipasang












sebarang maklumat lanjut sila hubungi :
D Ratu Bridal House (DRB)
d.ratu.bridal@gmail.com
http://d-ratu-bridal.fotopages.com
www.facebook.com/d.ratu.bridal



Monday, 25-Oct-2010 01:33 Email | Share | | Bookmark
Rizal & Hani @ Saujana Impian Golf Club


















[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net