Want your
own Fotopage?








 
BUTIK PENGANTIN/PAKEJ PERKAHWINAN/BUSANA PENGANTIN /
DEKORASI PELAMIN/BUTIK PENGANTIN DI GOMBAK/BUTIK




By: D Ratu Bridal Kuala Lumpur

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Dec-2010 02:19 Email | Share | | Bookmark
Bilik Pengantin Era & Nas

Bismillahirohmanirohim...

Cabaran untuk menghasilkan dekorasi utk saiz bilik yang agak kecil adalah perkara yang telah menjadi satu kebiasaan D Ratu... Untuk menampakkan bilik tidur lebih besar memerlukan dekorasi yang tidak sarat dan warna yang tidak terlalu berat.. biar simple tetapi nampak nice dan warna lampu perlu warm...

Oleh yang demikian dekorasi kali ini.. kami menghiaskan dinding dengan bunga-bunga yang tersusun kemas yang bertingkat tinggi untuk menampakkan ruang bilik lebih tinggi. Cermin dan meja solek juga di hias dengan bunga senada dengan yang lain.

ada beberapa jer gambo yg sempat diambil... layan dulu lah ya.







sebarang pertanyaan leh email ke d.ratu.bridal@gmail.com
dan untuk appointment boleh terus hubungi atau sms ke 013-6070 393 (nur wafa)


Monday, 13-Dec-2010 02:24 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan Lenny & Wan (12.12.2010)

Salam semua....

Menjelang december.... wahhhhh berpusu-pusu majlis perkahwinan di adakan.. sana -sini majlis kahwin. Sampai tak tahu nak p mana dulu utk menikmati nasik minyak pengantin....

Pengantin kami kali ini agak bersaiz besar namun kami meyakinkan penampilan busana dan makeup yang akan menampakkan kelangsingan wajah dan design baju pengantin yang menampakkan susuk badannya agak kecil dari saiz asal......

Bertemakan hitam & merah... kami adunkan juga bersama kombinasi kelabu supaya memberi tona pelamin yang lebih menawan.

Anda bersaiz XXL atau XXXL..??? dan mencari butik pengantin mana yang menyediakan baju plus size? Janganlah susah hati.. D Ratu ada menyediakan beberapa warna untuk bakal pengantin yang bersaiz agak besar.. antara warna baju bersaiz XL dan XXL atau XXXL adalah.. hitam & grey, hitam & merah, purpulish & pink, orange & peach, dark brown...

Nak cuba baju pengantin kami???? leh lah wat appointment sms/call 013-6070 393 (nur wafa).









Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :
Email : d.ratu.bridal@gmail.com
Call/sms : 013-6070 393


Thursday, 9-Dec-2010 05:10 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan Feroz & Sabrina @ MATRED HALL

salam semua...

Kamera team ktorg hilang.. so nie gambar yang kitorang ambik sket dari yang sudi memberi..
layan dulu lah yaa....
Selebihnya...gambar yang cun akan kami dapatkan dari D Ratu Photographer lah yaaa...












(walkway d ratu yang dalam gambar di atas ada orang curik....walkway nie custom made.. so kalau nampak sesapa yang rupa paras walkway tu cam nie.. leh lah rojer d ratu...)


Thursday, 2-Dec-2010 00:50 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan Safiah & Ihsan @ Dewan Tan Sri Mahfoz JKR

Gambar nie kami ambik dari kawan pengantin.. nama kawan pengantin??? alahai tak ingatlak...
leh refer kat fb d ratu... then leh tengok link dari gambar tu ok...








Lokasi Majlis persandingan adalah di Dewan Tan Sri Mahfoz JKR Jalan Sultan Sallahuddin KL.



Monday, 29-Nov-2010 02:29 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Farah @ USJ

Bismillahirohmanirohim.....

Agak banyak juga cabaran minggu ini untuk mendirikan pelamin-pelamin cust D Ratu.
Dalam cuaca yang agak tidak menentu dan tidak diduga.. kami gagahkan jua.. Mujurlah kami selalu mengambil langkah melakukan pemasangan pelamin awal jadi sekalipun hujan... tetap gagah kami tunggu sehingga reda.

Namun agak kesian juga kepada para pengantin yang berhujan ketika majlis persandingan di langsungkan.. Namun kami tetap doakan moga hujan itu umpama rezeki yang bakal jatuh buat si raja dan ratu sehari kami.. anggaplah ia rahmat yang kita sendiri tidak dapat duga apa kebaikannya...

Jom kita share dulu gambo majlis pertunangan Farah @ USJ dengan pelamin mini + bench bertemakan PiNk... dan PinK







Sebarang Pertanyaan leh terus email kepada D Ratu, Email : d.ratu.bridal@gmail.com
atau nak lagi cepat komen jer kat fb kami www.facebook.com/d.ratu.bridal.com
atau nak wat appointment terus sila sms / call ke 013-6070 393

Terima Kasih Atas Sokongan Anda Semua... Alhamdulillah kami masih di hati anda.


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net