BUTIK PENGANTIN/PAKEJ PERKAHWINAN/BUSANA PENGANTIN /
DEKORASI PELAMIN/BUTIK PENGANTIN DI GOMBAK/BUTIK




By: D Ratu Bridal Kuala Lumpur

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Dec-2010 05:10 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan Feroz & Sabrina @ MATRED HALL

salam semua...

Kamera team ktorg hilang.. so nie gambar yang kitorang ambik sket dari yang sudi memberi..
layan dulu lah yaa....
Selebihnya...gambar yang cun akan kami dapatkan dari D Ratu Photographer lah yaaa...












(walkway d ratu yang dalam gambar di atas ada orang curik....walkway nie custom made.. so kalau nampak sesapa yang rupa paras walkway tu cam nie.. leh lah rojer d ratu...)


Thursday, 2-Dec-2010 00:50 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan Safiah & Ihsan @ Dewan Tan Sri Mahfoz JKR

Gambar nie kami ambik dari kawan pengantin.. nama kawan pengantin??? alahai tak ingatlak...
leh refer kat fb d ratu... then leh tengok link dari gambar tu ok...








Lokasi Majlis persandingan adalah di Dewan Tan Sri Mahfoz JKR Jalan Sultan Sallahuddin KL.



Monday, 29-Nov-2010 02:29 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Farah @ USJ

Bismillahirohmanirohim.....

Agak banyak juga cabaran minggu ini untuk mendirikan pelamin-pelamin cust D Ratu.
Dalam cuaca yang agak tidak menentu dan tidak diduga.. kami gagahkan jua.. Mujurlah kami selalu mengambil langkah melakukan pemasangan pelamin awal jadi sekalipun hujan... tetap gagah kami tunggu sehingga reda.

Namun agak kesian juga kepada para pengantin yang berhujan ketika majlis persandingan di langsungkan.. Namun kami tetap doakan moga hujan itu umpama rezeki yang bakal jatuh buat si raja dan ratu sehari kami.. anggaplah ia rahmat yang kita sendiri tidak dapat duga apa kebaikannya...

Jom kita share dulu gambo majlis pertunangan Farah @ USJ dengan pelamin mini + bench bertemakan PiNk... dan PinK







Sebarang Pertanyaan leh terus email kepada D Ratu, Email : d.ratu.bridal@gmail.com
atau nak lagi cepat komen jer kat fb kami www.facebook.com/d.ratu.bridal.com
atau nak wat appointment terus sila sms / call ke 013-6070 393

Terima Kasih Atas Sokongan Anda Semua... Alhamdulillah kami masih di hati anda.


Thursday, 25-Nov-2010 02:18 Email | Share | | Bookmark
Majlis Ratu Sehari buat Hazlina @ Taman Melawati

Gambar pelamin nie yg ada satu jer utk kita share.. yg lain tu gambar agak gelap coz camera tak setting betul. walaupun kamera biasa yang compaq tu... tapi ??? hahahahhaa tak reti setting gak.




bilik tidur ada 2 set
a) bilik tidur Hazlina






b) bilik tidur adik lelaki Hazlina



layannnnnnnnzzzzzzzzzz


Monday, 22-Nov-2010 04:11 Email | Share | | Bookmark
Bilik Tidur Pengantin

Selamat beradu buat Shamiza & Wan Zamri yang sempoi dan kepala giler-giler. Kerjasama yang kami peroleh dari keluarga pengantin yang amat supportive dan layanan yang baik. Terima kasih bebanyak diucapkan.

Dekorasi ini D Ratu diilhamkan secara tidak sengaja... yang penting ia nampak nice dan sweet. Tidak terlalu sarat tetapi nampak ekslusif. Alhamdulilah pihak pengantin dan keluarga tidak komen aper2 atau mintak apa2 perubahan kepada hasil yang kami curahkan.. hehehhe.thanks sekali lagi.

Kami doakan semoga rumahtangga yang dibina berkekalan keakhir hayat dan dimurahkan rezeki.amin
jommmm layannnnnnnnnn











Sekiranya saudara/saudari ada sebarang pertanyaan.. kami nasihatkan agar saudara/saudari untuk terus call/sms 013-6070 393 atau hantar email kepada kami.

Kadang2 call tidak beragkat myb tengah drive..
kadang2 sms tidak berjawab coz tengah pasang pelamin...
tapi insya-Allah sms akan terjawab wlp agak lewat membalasnya

kalau nak lagi senang..terus email ke d.ratu.bridal@gmail.com
email saudara/saudari akan dilayan mengikut que orite... sabar hehehe

atau nak lagi senang .. komen jer kat fb.. so cepat siket terjawab.. www.facebook.com/d.ratu.bridal
Namun begitu D Ratu Bridal mengucapkan JUTAAN TERIMA KASIH diatas sokongan dan minat anda kepada kami...alhamdullilah.




[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net