BUTIK PENGANTIN/PAKEJ PERKAHWINAN/BUSANA PENGANTIN /
DEKORASI PELAMIN/BUTIK PENGANTIN DI GOMBAK/BUTIK




By: D Ratu Bridal Kuala Lumpur

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-Mar-2011 03:24 Email | Share | | Bookmark
Bilik Beradu Ratu & Raja Sehari buat Fiza & Man

salam....

gambar yang sempat di upload... sekitar bilik beradu pengantin.
lupala nak tutup tingkap masa ambik gambar.. so cahaya agak berlebihan di merata2.
dahlah guna compaq camera.. lagilah takleh nak adjust @ edit gambar beriya2.

so layan jerlah apa yang ada ya...
kalau nak tgk lagi banyak g ke facebook d ratu bridal pastu g kat fan page d ratu yaaaa...
http://www.facebook.com/pages/D-ratu-bridal/128390663872329











gambar nie kak nur abik dari fb pengantin... dari koleksi camera sedara mara pengantin rasanya.


sebarang maklumat lanjut boleh terus hubungi kami melalui :
email : d.ratu.bridal@gmail.com
tel : 013-6070 393 nur wafa
butik : No 40-1 jalan SG 2
Prima Sri Gombak Batu Caves.
(Refer map kat page sebelum nie utk lebih clear lagi ya..)


Wednesday, 23-Mar-2011 01:59 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan Ezza & Azran

Firstly terima kasih bebayak kepada offical photographer Sue dari Fine Photo
disebabkan beliaulah kami ada kenangan gambar pelamin kat majlis nie
boleh refer watermark finephoto kalau nak survey2 photo pakej ya.

Majlis nie berlangsung kat Ballroom Kelab Golf Bukit Beruntung.
Bertemakan gold & cream...

jommmm sapa suka leh like kat fan page d ratu bridal
http://www.facebook.com/pages/D-ratu-bridal/128390663872329









sila jemput ke butik kami:
D Ratu Bridal Kuala Lumpur
No1-40 Prima Sri Gombak
Jalan SG 2
Batu Caves

Tel : 013-6070 393 (nur wafa)




Monday, 21-Mar-2011 03:13 Email | Share | | Bookmark
Pelamin Pillar Roman - Majlis Persandingan Norida & Pasangannya

Majlis kali ini berlangsung di Dewan Kompleks Kastam Kelana Jaya.
Bertemakan warna grey + hitam...

kalau nak tgk lagi banyak gambar majlis nie.. boleh ke fan page D Ratu kat facebook
just click link fan page D' Ratu : http://www.facebook.com/home.php#!/pages/D-ratu-bridal/128390663872329


jommm layan















sebarang pertanyaan boleh hubungi kami :
Email : d.ratu.bridal@gmail.com
Tel : 013-6070 393 (nur wafa)

atau anda dijemput ke butik D Ratu Bridal yang terletak di :
No 40-1 Jalan SG 2
Prima Sri Gombak
Batu Caves Selangor


Tuesday, 15-Mar-2011 04:30 Email | Share | | Bookmark
D Ratu Bridal House menemui anda dalam.... Majalah Raja Sehari

Dari sehari ke sehari nak upload.. tapi masih mencari2 masa utk upload.
Itu pun agak lewat kami dapatkan majalah nie... coz kekangan masa yg agak terbatas.


oleh kerana pengalaman kami yang tidak pernah langsung membuat sebarang simpanan kepada temujanji kami dengan wartawan.. so kali ini kami cuba dapatkan. Pengalaman lepas sekitar julai 2009 yang kami sendiri tidak sempat mendapatkan akhbar yang memuatkan cerita2 D Ratu mula bertapak di bidang perkhidmatan perkahwinan... dan kami juga tidak berpeluang menonton segmen "Anggun Bergaya" di televisyen yang juga mengetengahkan kami dalam bidang yang kami ceburi ini... Untuk mendapatkannya semua semula.. agak sukar.
So kali nie we all try simpan dan jadikan "PENGANTIN MENYARUNG BUSANA PERKAHWINAN D RATU YANG MASUK DALAM MAJALAH'... so pengantin leh bayangkan dia akan cantik di hari persandingan bila pakai baju tu...
(harga baju tak naik ya walaupun dah masuk majalah... harga tetap maintain sama..hehehehe)


Terima kasih kami ucapkan kepada semua :
Team Majalah Raja Sehari - Amy & the geng
Team Model (Dewi Remaja) - Zura & Iza
Team Makeup - Inspirasi Dilla
Team Photog - Sehrek Omrin


dan terima kasih kami ucapkan kepada peminat2, penyokong2, pelanggan2 D Ratu.... tanpa korang semua sapalahhhhhh D Ratu.

oklah dapatkan majalah nie utk tgk sendiri antara koleksi terbaru 2011....
bermula dari halaman 36, 37, 38, 39, 40 dan 41...
joooommm sapa nak kawen leh datang jumpa kitorg ok.
Mgg nie pun ada 2 baju baru siap... nak tengok??? mehlah datang
cutting dress chiffon yang meleret..leret.













Sebarang pertanyaan leh hubungi kami :
D Ratu Bridal House
No1-40 jalan SG2
Prima Sri Gombak
Batu Caves... (leh refer map kat page sebelum nie)
Tel : 013-6070393 (nur wafa)


Tuesday, 8-Mar-2011 23:52 Email | Share | | Bookmark
Majlis Persandingan Lizawati & Omar

Bismillahirohmanirohim...
Lama betul rasanya tak upload gambar2 pelamin sepanjang Feb to March..... memandangkan kekangan masa dan aktiviti kami yang masih sibuk dalam proses perpindahan ke lokasi butik baru. Namun kak nur cuba sedaya upaya utk upload mana-mana gambar yg sempat kami snap guna compaq camera yg tidak seberapa hebatnya..

Majlis kali ini kami bawakan dari Klang... Dewan Serbaguna Sentosa Klang, Selangor. Bertemakan pink purple yang menjadi impian ramai pengantin.. kami cuba bawakan dekorasi berkonsepkan bunga-bunga besar dengan taburan bantal yang akan menampakkan kesantaian pelamin.

gambar nie.. emergency... hehehhee kita nantikan gambar dari pengantin ya...

ok kita layan dulu yaaa....











sebarang pertanyaan leh hubungi kami :
url ;- http://d-ratu-bridal.fotopages.com
fb ;- www.facebook.com/d.ratu.bridal
Email ;- d.ratu.bridal@gmail.com
Tel ;- 013-6070 393 (nur wafa)
lokasi ;- No1-40, Prima Sri Gombak, Jalan SG2
(MRR2 --> Sri Gombak --> Traffic light pertama belok kiri -->Sebaris ngan Coffee Box --> 7e --> Atas Restoran Tahqwa)



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net