BUTIK PENGANTIN/PAKEJ PERKAHWINAN/BUSANA PENGANTIN /
DEKORASI PELAMIN/BUTIK PENGANTIN DI GOMBAK/BUTIK




By: D Ratu Bridal Kuala Lumpur

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Jun-2011 00:02 Email | Share | | Bookmark
Pelamin Roman Pillar - Bawah Khemah

Just nak share cerita ngan semua... Pengantin D Ratu kali ini begitu lemah lembut dan soft spoken sesangat. Rasa bila time bincang wedding preparation ngan pengantin rasa cam nak relai jiwa raga. Alahaiiiiii mintak jerlah aper2, serasa cam ammmbikkkklah ammmbikkklah apa yang diperlukan.. hehehehe (yang lain jangan jeles pulak ya)

Kedatangan bakal pengantin lagi 3 bulan sebelum majlis membuatkan segala perancanganyang agak singkat dan masa yang agak pendek, D Ratu cuba bawakan warna2 ekslusif utk pengantin ini ketengahkan. Biarpun pelamin hanya di bawah khemah.. tapi apa salahnya kalau kita propose warna2 ekslusif kan???? Ini kerana bakal pengantin ini masih belum ada warna tema.. Ermmmmm suka warna biru katanya. Tapi kalau boleh D Ratu tak nak suggest warna2 biasa.. warna2 yang selalu dibuat.

Cadangan pertama kami dengan mengetengahkan warna tema biru berkombinasi ngan dark grey... Mulanya pengantin kurang yakin kerana warna tersebut tidak pernah dilihat olehnya sbg warna perkahwinan... Tapi bagusnya pengantin seorang yang positif. Boleh menerima dan membenarkan D Ratu melaksanakan apa yang kami suggestkan... Terima kasih yaaa
Cuma pesanan cust biar bersederhana dan simple...

Jommm tgk








Sebarang maklumat lanjut sila hubungi : D Ratu Bridal
Tel : 013-6070 393 (nur wafa) atau 03-618 77099 (butik)
Lokasi : Prima Sri Gombak
(MRR2 --> Exit Sri Gombak --> Sebelah kiri McD --> Sebelah kanan Shop Lot baru --> coffeebox --> 7e --> Restoran Taqwa (mamak) --> D Ratu atas tu jer.. jom jom joooommm datang)


Tuesday, 31-May-2011 00:05 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akad Nur & Khoirul - Anak Seniman Khatijah Ibrahim

Bismillahirohmanirohim...

Majlis kali ini kami dipertanggungjawabkan utk menyediakan pelamin mini pernikahan Dik Nur & Khoirul Rashid Vasaloo di Hulu Langat.. pada 6 Mei 2011.

Pelamin : Mini Roman Pernikahan

Bertemakan : merah + gold kami cuba garapkan supaya memenuhi citarasa pelanggan yang kami kasihi.Didoakan semoga ikatan pernikahan ini berpanjangan hingga ke akhir hayat.

Nak citer panjang... errmmmm tak tahu nak citer aper... kita layan jer ya.
(sebahagian kecil gambar nie D Ratu ambik dari fb kakak pengantin.. Terima kasih diatas kebenaran faffaffafaaff)












Sebarang maklumat lanjut sila hubungi : D' Ratu Bridal
Tel : 013-6070 393 (nur wafa), 03-618 77099 (butik)
Lokasi : Prima Sri Gombak
Map click : http://d-ratu-bridal.fotopages.com/?entry=2150312


Friday, 27-May-2011 02:45 Email | Share | | Bookmark
Abadikan Majlis Anda bersama D Ratu Bridal

Majlis Zaiful & Aliya..
testing masukkan video format.



Wednesday, 11-May-2011 00:02 Email | Share | | Bookmark
BOOOOMMMBASTIK PASTI MELETOOP kembali lagi



Nak tahu ???????
- Gambar adalah sebahagian kecil dari baju2 ekslusif... kalau nak tgk lagi leh refer kat page yang berikutnya.. atau nak tgk real punyaaaa.. leh datang butik D Ratu @ hubungi kami.
- Promosi ini hanya untuk bakal pengantin yang melangsungkan perkahwinan mereka sepanjang 2011 shj.
- Bayaran booking adalah RM300 sepasang (L&P)
- Sewaan pakaian pengantin nie boleh dibawa kemana sahaja, yg penting dalam Malaysia
- Kalau anda dah booking kat D Ratu dan nak tambah baju ekslusif utk majlis di pihak satu lagi.. pun boleh. yang penting booking date dari 5 mei till 31 mei



KALAU ANDA DAH KAHWIN.. SO BAGI TAHULAH KENGKAWAN YG DALAM PROSES MERANCANG PERKAHWINAN MEREKA..

Hubungi D Ratu Bridal segera utk maklumat lanjut :
Alamat : No 40-1, Jalan SG 2, Prima Sri Gombak, Batu Caves Selangor
leh refer map http://d-ratu-bridal.fotopages.com/?entry=2150312

Tel : 013-6070 393 (nur wafa) atau 03-618 77099 (butik)
email : d.ratu.bridal@gmail.com
fb : www.facebook.com/d.ratu.bridal


Sunday, 8-May-2011 00:38 Email | Share | | Bookmark
Sekitar Pameran Pengantin Edisi Bajet 2011 SELAYANG MALL

Terima kasih yang sudi singgah,
yang sudi datang,
yang sudi jengah,
yang sudi berdiskusi,
yang sudi menyapa....
dan

jutaan terima kasih diatas kepercayaan kepada D Ratu yang anda berikan.
Dapatkan potongan 50% KEATAS SEMUA KOLEKSI EKSLUSIF L+P= 50% diskoooonnnnnnnn

segera bersama kami dapatkan kupon 50% segera.. last day ari nie tau... datang jangan tak datang


Akhbar KOSMO bersama D Ratu



Walaupun jam menunjukkan 10pm.. namun pelanggan D Ratu masih berkunjung dan singgah ke booth D Ratu. Semoga layanan yang kami berikan adalah yang terbaik buat anda.Alhamdulillah







[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net